маин_баннер

Отпор ваздуха

Отпор ваздуха

 • КХ-9101Р

  КХ-9101Р

  СПЕЦИФИКАЦИЈА
  ГЛАВНИ ОКВИР: 60*30*1,5 мм
  МЕТЕР ЦЕВ: 50*1.5мм
  СЕДИШТЕ: 38*1,5 мм
  ЗАДЊИ СТАБИЛИЗАТОР: 50*1.35мм
  ПРЕДЊИ СТАБИЛИЗАТОР: 50*1.35мм
  Рачунар: време/раздаљина/калорије/брзина/скенирање/ручни пулс/ОДОМЕТЕР